Notícies

3 maig 2012

L’associació ASFEME guanya el primer premi de l’Obra Social de “La Caixa”

L’associació ASFEME, d’Elx, que treballa per la integració en l’àmbit laboral de persones amb malalties mentals greus, ha rebut el 1er premi de l’Obra Social de “La Caixa” pel seu projecte d’horticultura ecològica inspirat, en part, en el nostre projecte BIODRISSA. El passat 14 de febrer rebíem la visita de Mª Carmen Montero i Noelia Aznar, responsable del projecte i coordinadora de l’associació respectivament, en la nostra finca de Campllong, per conèixer sobre el terreny el nostre propi projecte d’horticultura ecològica.
Amb una finca en el centre de la ciutat de l’Elx, ASFEME pretén recuperar l’antiga tradició de crear horts entre palmeres.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fOa_zxM05H0

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap