Notícies

7 desembre 2011

Participació de la Fundació Privada Drissa al IV FÒRUM d’INTERCANVI i BONES PRACTIQUES de SERVEIS i RECURSOS gestionats per ENTITATS agrupades o vinculades a AMMFEINA.

El passat 30 de novembre es va celebrar a El Prat de LLobregat  el IV FÒRUM d’INTERCANVI i BONES PRACTIQUES de SERVEIS i RECURSOS gestionats per ENTITATS agrupades o vinculades a AMMFEINA. La jornada va comptar amb la presència de 400 persones, entre persones ateses i professionals d’aquests serveis, algunes de les quals van participar explicant la seva experiència. Des de la Fundació Privada Drissa vam participar amb la ponència:”Grup psicoeducatiu terapeútic”, on un treballador del CET DRISSA va explicar la seva participació en un grup psicoeducatiu amb pacients de la unitat de subaguts del Parc Hospitalari Martí i Julià. Aquest grup psicoeducatiu ha comptat  amb el suport de Dipsalut de la Generalitat.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap