Notícies

21 novembre 2011

La Xarxa pel Foment per la Inserció Laboral, XFIL, promociona un spot per la inclusió laboral de les persones amb qualsevol tipus de discapacitats a les empreses ordinàries

Fa 4 anys que es va crear la XFIL, Xarxa pel Foment per la Inserció Laboral,  formada per AMMFEINA ( la Fundació Privada Drissa n’és membre fundador), ACAPPS , ECOM , ACTAS i INSERTA, organitzacions que es caracteritzen per fomentar l’inserció laboral a l’empresa ordinària per aquelles persones que pateixen algun tipus de discapacitat.

Aquest any han realitzat un vídeo amb la idea de visibilitzar-se com a Xarxa, i donar a conèixer a la societat els seus principals objectius: la normalització de la vida de les persones amb discapacitat i la seva inserció laboral, principalment a les empreses ordinàries.

Per poder veure el vídeo, cliqueu en aquesta direcció:

http://www.youtube.com/watch?v=3QBIse2rBXA&feature=youtube_gdata_player

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 15 gener 2021

sitemap