Notícies

18 juliol 2011

Taller de petites reparacions domèstiques i consell d’estalvi energètic al Centre Cívic Pont Major de la mà del Programa Reincorpora’t.

El pròxims 20 i 21 de juliol a de 19 a 21h, al Centre Cívic Pont Major, es realitzarà un taller sobre petites reparacions domèstiques i consells d’estalvi energètic. Aquest taller l’impartiran alumnes del curs d’Aprenent d’Instal·lador del Gremi d’Instal·ladors de Girona.  Aquest curs ha estat una iniciativa del Programa Reincorpora’t de l’Obra Social La Caixa i Càritas Diocesana de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, per tal de reinserir laboralment a persones privades de llibertat.

Per més informació vegeu el cartell publicitari al nostre apartat de descarregues.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap