Notícies

3 maig 2011

Ens Patina l’Embrague participa a les Jornades de Salut Mental de la UDG.

El passat 28 d’abril, l’equip d’ “Ens Patina l’Embrague”, va  participar  a  les  jornades  de Salut  Mental a la  Facultat d’infermeria de la Universitat de Girona. La participació es va concretar en:  fer un simulacre del programa en directe, entrevistant a dues de les estudiants de infermeria i després elles van entrevistar també als nostres redactors, i en la participació en el dinar cloenda de les jornades.

Durant les jornades es van fer tot tipus d’activitats, des de conferències, tallers,  cinefòrum, taules rodones, activitats esportives, etc… Va  ser  un  dia  especial  i  emblemàtic per a tots nosaltres.

Esperem poder realitzar altres actes com aquests.

Des d’aquí els volem fer arribar les gràcies per comptar amb nosaltres!

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap