Notícies

6 abril 2011

Suport d’IBERCAJA al projecte d’horta ecològic de la Fundació Drissa

L’Obra social d’IBERCAJA ha donat suport al projecte de la Fundació Drissa d’horta ecològica. Aquest projecte es va presentar a la convocatòria que aquesta entitat va obrir a l’any 2010 ( 6ª convocatoria de Ayudas Ibercaja para proyectos sociales).

La Fundació Privada Drissa, ha implementat una nova línea de negoci basada en la producció agrària ecològica. Aquesta línea és innovadora, respectuosa amb el medi ambient i pretén diferenciar a la Fundació Drissa de la resta de CET.  El principal objectiu és el de  crear llocs de feina per a persones que pateixen malalties mentals i el suport rebut per part d’IBERCAJA ens ajudarà a fer-ho. Es preveu que hi participin 16 persones amb malaltia mental.


>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap