Notícies

5 abril 2011

Marca’t un triple per la Salut Mental

El dissabte 7 de maig de 2011 tindrà lloc al Centre Esportiu La Marbella de Barcelona el I Campionat de Bàsquet inclusiu emmarcat dins el Programa Esport i Salut de la FECAFAMM. Aquest torneig de bàsquet 3×3 pretén fomentar aquesta pràctica esportiva entre els usuaris dels Clubs socials de Catalunya en un entorn inclusiu on qualsevol persona hi tingui cabuda i on la diversitat sigui, com no pot ser d’una altra manera, un valor afegit.

Per finançar aquest esdeveniment es necessiten recaptar 2.000 euros, per això et convidem a donar suport al campionat fent un donatiu a través del web migranodearena.org, on es poden fer petites donacions de manera personal a projectes mitjançant el crowfunding*.

Només has d’entrar a: http://www.migranodearena.org/fecafammfederacion-catalana-de-asociaciones-de-familiares-y-personas-con-problemas-de-salud-mental.1 i fer la teva aportació.

En aquest enllaç trobareu més informació del campionat: http://www.fecafamm.org/basquetinclusiu.html

*Crowfunding: nova forma de finançament multitudinari, a través del qual moltes persones poden donar suport a un projecte aportant petites quantitats de diners, per tal que entre tots es pugui realitzar una acció que requereix una gran inversió. Perquè sigui efectiu, s’ha de fer una gran difusió donant a conèixer la iniciativa a molta gent.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap