Notícies

22 març 2011

El projecte d’horta ecològica de Fundació Privada Drissa rep l’ajut de l’Obra Social d’Ibercaja

L’Obra Social d’IBERCAJA, ha atorgat al projecte d’horta ecològica de la Fundació Privada Drissa, la quantitat de 6.000 euros. Aquest projecte té com a principal objectiu oferir llocs de treball a persones amb malaltia mental i a l’hora oferir un producte de qualitat. A l’hora el projecte és respectuós amb el medi ambient, ja que l’objectiu és produir horta amb els tècniques agràries ecològiques. Es preveu que aquest projecte ajudi a 16 persones amb malaltia mental. El conveni entre l’Obra Social i Fundació Privada Drissa es va signar el passat divendres dia 18 de març a Girona.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap