Notícies

24 gener 2011

Entrevista a Joan Salicrú a “Ens patina l’embrague”

L’equip de ” Ens Patina l’ Embrague” ha tingut la oportunitat d’entrevistar i de compartir un programa amb en Joan Salicrú i Gairalt. En Joan és enginyer agrònom i ha dedicat tota la seva vida a la pagesia i l’horticultura a casa seva, a Vallgorguina. Ens ha explicat què és i com funciona un hort bio dinàmic. El seu peculiar recorregut professional està rebent un reconeixement a nivell social i  gastronòmic  ja que les seves “verdures còsmiques” han arribat als millors restaurants de cuina catalana així com la certificació d’alta qualitat que ofereixen els seus productes.

Si esteu interessats a escoltar l’ entrevista, la podeu trobar al programa corresponent al dia 13 de gener de 2011 i que està penjat a la secció de la web dedicada a “Ens patina l’embrague”.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap