Notícies

5 desembre 2010

Xerrada sobre “Recuperación de la enfermedad mental grave” a l’Associació Família i Salut Mental

El proper dimecres dia 15 de desembre, a la sala d’actes de l’Hotel d’ Entitats ( Carrer Rutlla, 20-22 de Girona), es portarà a terme la xerrada sobre “Recuperación de la enfermedad mental grave” a càrrec del Dr. Fulgencio Corón ( psiquiatre del servei de rehabilitació  del Parc Hospitalari Martí i Julià)

Aquesta xerrada que, està oberta a tothom que estigui interessat, s’emmarca en l’activitat de l’Associació família i salut mental de suport als familiars de persones que pateixen malalties mentals i de sensibilització sobre les mateixes.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap