Notícies

30 novembre 2010

Participació de la Fundació Drissa en la 3a trobada de recursos i serveis d’AMMFEINA

El dia 30 de novembre Ammfeina celebra al Prat de Llobregat La 3a trobada de recursos i serveis. Aquesta és una jornada d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques on hi ha programades 15 comunicacions que han preparat els usuaris i usuàries de diferents serveis, en la seva majoria prelaborals. La Fundació Drissa hi participa amb una comunicació titulada “Encara ens patina l’embrague” que han treballat els membres del taller de ràdio del prelaboral de Drissa.

A la zona de descàrregues podeu trobar la informació de la jornada.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap