Notícies

6 octubre 2010

Actes a Catalunya en motiu de la celebració del dia de la Salut Mental 2010

En motiu del dia de la Salut Mental es realitzen diferents activitas a tot Catalunya, com per exemple: l’exposició “Esquizofrènia en primera persona” a Mollerussa; presentació del llibre ” Esquizofrènia: locura o realitat” de Mercè Torrentallé,  taula rodona sobre la percepció de les malalties mentals als mitjans de comunicació, xerrada sobre salut mental a Montcada  i Reixac, II torneig de golf amb la salut mental  a Sant Cugat, presentació del documental “Voices”… i molts altres que podeu trobar a la següent adreça e-mail: http://www.familiarsmalaltsmentals.org/agenda.asp

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap