Notícies

7 juliol 2010

Participació del CET Drissa en el projecte pilot ” CET’s 2.0″la nova línea de suport dels CET’s del Departament de Treball

La Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, ha posat en marxa una nova línia de suport als CET anomenada “Centres especials de treball 2.0”. Aquesta línia s’emmarca en el  Pla de Treball adreçat als CET per tal de millorar els  sistemes de gestió i comercialització.

Aquesta línia, actualment en fase de prova pilot, pretén oferir als CET’s les eines i els coneixements necessaris per participar a les xarxes socials mitjançant una identitat digital pròpia i augmentar la seva visibilitat i presència a Internet.

En aquests moments participen en el projecte pilot alguns CET representatius de diferents activitats i dimensions. El Cet Drissa és un dels participants.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap