Notícies

28 juliol 2010

Guia de la Fundació Privada Drissa d’utilització del llenguatge no sexista

Durant l’any 2009 la Fundació Privada Drissa va portar a terme la seva diagnosi sobre la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i el seu pla d’igualtat. Aquesta acció es va realitzar amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Igualtat d’oportunitats en el treball.

De les accions plantejades, una d’elles era la realització d’una guia d’utilització del llenguatge no sexista. Aquesta es va elaborar el passat febrer del 2010. Si hi teniu interès us la podeu descarregar de l’apartat de descarregues de la nostra web.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap