Notícies

28 abril 2010

La Fundació Drissa ha creat un hort ecològic entre Campllong i Riudellots

El director dels serveis territorials de Girona, Josep Viñas, va fer públic ahir que el Departament d’Acció Social crearà 216 noves places en residències i serveis prelaborals per a persones afectades per trastorns mentals. A les comarques gironines hi ha 3.664 persones que tenen algun tipus de malaltia mental, una xifra que representa un 0,5% del total de la població d’aquest territori. Viñas ho va anunciar durant una visita a l’hort ecològic de la Fundació Privada Drissa de Girona, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la inserció laboral dels malalts mentals. L’hort ecològic, que es troba en una finca entre Campllong i Riudellots, és l’última iniciativa impulsada per aquesta fundació i dóna feina a quinze persones amb malaltia mental severa que reben la supervisió de tres monitors. Les hortalisses i verdures que s’hi cultiven es comercialitzen en diverses poblacions gironines amb una etiqueta que les identifica com a productes Biodissa. Els responsables de la fundació van insistir en la necessitat d’ampliar el nombre d’empreses de treball protegit per a persones amb discapacitat per malaltia mental amb l’objectiu de cobrir l’excés de demanda que hi ha arreu del territori català.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap